Beszélgetés

MÁSSALHANGZÓ I vendég: Halász Judit

2022. november 15., kedd 18:00

Utak – és nem végállomások, történetek – és nem befejezések, nem a siker, hanem ami és aki mögötte van. A Mássalhangzó megmutatja a részeket az egészben, a titkot a sztoriban, a valódi embert a munka és az alkotás mögött.

Kulturális beszélgetéssorozat Gréczy Zsolt vezetésével. Minden hónapban egy prominens kulturális szereplővel indul meg a beszélgetésfolyam a világlátásukról, művészetükről, magukról, nekünk.

A novemberi Mássalhangzó vendége Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, akinek nevéhez klasszikus filmek és színházi előadások fűződnek. Kerek évfordulós születésnapja apropóján beszélget vele Gréczy Zsolt arról is, hogy felnőtteknek is szóló gyermekdalain generációk nőttek fel. Halász Judit a beszélgetés után dedikálja lemezeit.

Az eseményre való belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a b32regisztracio@ujbuda.hu e-mail címen lehet. A regisztráció csak az esemény napjáig megkapott visszaigazoló e-maillel együtt érvényes. Regisztrációs kérelmet legkésőbb az esemény napján du. 3 óráig fogadunk.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA/MTI (index.hu)

Eseménynaptár

2024. április
 1 
 2 
 6 
 8 
 9 
14
15
21
23
24
27
29