Szabadtér

B32 Parkmozi – Igaz történetek

Gárdonyi tér | 2022. augusztus 03., szerda

Augusztusban ismét minden szerdán B32 Parkmozi! Idén igaz történetek lesznek terítéken, köztük csodálatos, felszabadító és lebilincselő valóságok! Szerezd be a jegyed minél előbb, a finom popcornt pedig mi biztosítjuk!

…ÉS A FILMEK:

augusztus 3. | A VISZKIS 
magyar akciófilm, 122 perc, 2017
16 éven aluliaknak nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

Budapesti száguldás az Ambrus Attila életén alapuló akcióthriller antihősével. Az egykori jégkorongozó hat éven át mintegy 29 pénzintézetet, postahivatalt és utazási irodát rabolt ki, és ezzel kivívta a magyar közvélemény rajongását.

Rendező: Antal Nimród

augusztus 10. | A LÉTEZÉS EUFÓRIÁJA 
magyar dokumentumfilm, 83 perc, 2019
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Fahidi Éva 20 évesen egyedül jött haza Auschwitz-Birkenauból, ahol 49 családtagját ölték meg, köztük anyját, apját és kishúgát. 90 évesen visszautasíthatatlan felkérést kap arra, hogy egy fiatal és nemzetközileg elismert táncossal lépjen színpadra…

Rendező: Szabó Réka

augusztus 17. | MESÉK A ZÁRKÁBÓL 
magyar-angol-horvát dokumentumfilm, 83 perc, 2020
12 évan aluliaknak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Mesék börtönben lévő apákról, otthon maradt gyerekekről, szétszakadt családokról.

Az apák történeteket írnak, amelyek alapján mesefilmek készülnek, amikben a főszereplő az apa és gyermeke. Ez a közös alkotói folyamat beengedést enged az életükbe, nehezen működtethető kapcsolataikba. Valódivá tud-e válni a fantázia világában létrejövő közelség, vagy megreked valamiféle mesterségesen létrehozott illúzió szintjén?

Rendező: Visky Ábel

augusztus 24. | EGY MINDENKIÉRT 
magyar dokumentumfilm, 80 perc
6 éven aluliaknak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Egy dokumentumfilm, ami játékfilmes sűrűséggel meséli el Szilágyi Áron, háromszoros olimpiai-bajnok pályafutásának legfontosabb állomásait és akciódús felkészülését az előtte álló versenyekre.

Rendező: Muhi András Pires

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a filmeket infrás fejhallgatóval lehet csak megtekinteni, aminek használatához személyazonosító igazolványt szükséges leadni.

Ugyan készülünk valamennyi pokróccal mi is, de kérlek vegyétek figyelembe, hogy az augusztusi esték már hűvösek, készüljetek meleg ruhával! 

Eseménynaptár

2024. március
 1 
 2 
 5 
 9 
11
13
15
16
17
18
23
27
28
29
30
31