Színház

Nemcsak Anyák Napja

2023. szeptember 03., vasárnap 10:00

🔷 10:00-12:00 “Most már akkor anya vagyok?” – hogy készülj és hogy ne készülj az anyaságra. /Interaktív műhely a Mamakör Alapítvány szakembereivel/
Körbelengi az anyává válást egy egyedi megélés, amelyekről az anyák sokszor úgy számolnak be, mint egyfajta “eltitkolt tapasztalás.” A “de jó lett volna, ha előre mondja valaki.” Az interaktív műhely célja, hogy a rejtett élményeket azok számára is felfedjük, akik most készülnek az anyaságra, és azt gondolják, hogy egyedül vannak a kérdéseikkel. Nagyon váratlanul érhet ha meglepő, megdöbbentő érzések bukkannak elő, vagy éppen valami nagyon várt érzés hiányával kell szembesülni az anyává válás elején.
Nagy megkönnyebbülést tud viszont hozni, ha az elrejtett tudás felszínre kerül, megoszthatóvá és közössé tehető, ezzel segítve azokat, akik a küszöbén állnak valami újnak. Hús-vér beszámolók, a csillámporos rózsaszín és a piszkos szürke reális keveréke biztonságos, őszinte közegben. Beavatás.
💙Akiket nagyon várunk:
▫️Téged, ha még készülődsz, ha várandós vagy, vagy ha úgy érzed, még nem érkeztél meg és jól esne másokat meghallgatni.
▫️Téged, aki már anya vagy, anyának érzed magad – akármi is ez számodra. Ha fontos neked, hogy tovább add tapasztalataidat az utánad jövőknek. Ha megélted, hogy könnyebb lett volna, ha ezt az egészet valaki előre elmeséli. Téged, aki most az elmesélő lehet.
Tapasztalatink szerint 0-6 hós babák mellett még elég jól lehet beszélgetni, a nagyobbakat, ha meg tudod oldani, hagyd másra.
🎫A program ingyenes |

🔷15:30-16:30 Feketéné Kovács Judit, mentálhigiénés szakember és művészetterapeuta, a Perinatus Alapítvány munkatársa várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni a művészetterápiás élményfeldolgozás módszerébe, amelyet akár az esti előadás után gyakorlatban is alkalmazhatnak a résztvevők.
🎫 A program ingyenes |

🔷17:00-19:00 Móga Piroska: Anyanapló /PREMIER/
az Y Csoport színházi előadása, művészetterápiás feldolgozó foglalkozással egybekötve
“30. születésnapomra két könyvet kaptam ajándékba. Egy Babanaplót és egy üres, vonalas füzetecskét. Ezt arra, hogy minden szépet és jót leírjak, ezt meg arra, hogy az igazságot… “

Eseménynaptár

2024. március
 1 
 2 
 5 
 9 
11
13
15
16
17
18
23
27
28
29
30
31