Zene

Saya Noé Solo Akusztikus Koncert

2024. március 07., csütörtök 20:30

Saya Noé a megszokott zenekari felállástól eltérve ezúttal egy különleges solo akusztikus koncerttel készül, ahol a dalok a legletisztultabb formájukban szólalnak meg, mindössze egy akusztikus gitár és Saya Noé szívből jövő hangjával.

Saya Noé egyedi hangzásvilágával és elgondolkodtató dalszövegeivel egy olyan utazásra invitálja a hallgatókat, ahol a zene nem csupán hangokat, hanem történeteket közvetít.

Ezen a kivételes estén a fókuszban Saya Noé 2023 szeptemberében megjelent „Jupiter” című második nagylemeze áll. A színpadon felcsendülnek a „Taboo” és a „Museum of Sins” korábbi kiadványok legkedveltebb számai is, így az est kiváló alkalmat kínál arra, hogy Saya Noé rajongói közelebbről megismerhessék az énekesnőt és az alkotói folyamatát, történeteit. Emellett a koncerten bemutatásra kerülnek olyan eddig sosem hallott dalok is, amelyek ezen az estén lesznek először élőben hallhatók.

Az intimebb hangvételű dalok, a kivételes előadásmód és a különleges atmoszféra garantáltan felejthetetlen élménnyé teszik az év első Saya Noé koncertjének estét a B32 Kultúrtér színpadán.

Eseménynaptár

2024. március
 1 
 2 
 5 
 9 
11
13
15
16
17
18
23
27
28
29
30
31